Reteta de bulgarasi de ciocolata este reteta perfecta pentru toti iubitorii de praline. Este foarte usor de realizat acasa, si va puteti bucura de acelasi gust ca si cel al bomboanelor din comert.
Se amesteca zaharul cu untul si se adauga un virf de cutit de sare. Se bate cu mixerul pina se obtine o masa pufoasa, dupa care adaugam un pachetel de vanilie. Faina se amesteca cu cacao, iar apoi se amesteca cu masa pregatita anterior. Adaugam nucile maruntite si punem masa obtinuta la rece (in frigider) pentru 2 ore. Apoi facem din aceasta masa bulgarasi cu diametrul de 3 cm. Asezam bulgarasii pe tava la o distanta de 5 cm unul de altul. Se coc timp de 20 minute la temperatura de 150C.
Optional se poate inlocui nuca, cu bucati de migdale foarte bine maruntite sau fistic.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa