Coltunasi cu visine

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru coca:
  • 400-500 gr faina
  • 1 ou
  • apa
  • Pentru umplutura:
  • 500 gr visine fara samburi
  • scortisoara
  • 100 gr unt
  • 50 gr zahar

Mod de preparare

Din faina, un ou si apa se prepara aluatul pentru coltunasi. Pentru umplutura se curata visinele de samburi si se presara cu zahar. Se lasa sa stea cateva minute, dupa care se scurg de zeama, se adauga scortisoara pisata si se umplu cu ele patratele decupate.

Se pun la fiert si se lasa 5-6 minute sa fiarba, amestecand intr-una sa nu se prinda una de alta.


Se servesc cu zahar deasupra.

Alte retete:

Placinta de dovleac Prajitura televizor Saratele

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Baigli

Baigli este o reteta ungureasca de cozonac cu o umplutura generoasa de nuca sau mac. Eu am facut reteta de la  o buna...

Baigli
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii