Faina se amesteca cu smantana, drojdia si untul. Se framanta bine aluatul, se lasa apoi 15 minute in repaus, dupa care se intinde o foaie groasa de 5
Faina se amesteca cu smantana, drojdia si untul. Se framanta bine aluatul, se lasa apoi 15 minute in repaus, dupa care se intinde o foaie groasa de 5 mm. Se taie bucati in forma de triunghi, iar in mijloc se pune cu o lingurita putina marmelada sau nuca. Se ruleaza in forma de cornulete, se ung deasupra cu ou si se pun la copt in cuptor.
Se servesc cu zahar pudra presarat deasupra.
Alte retete:
Gogosi pufoase
Galuste cu prune
Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii