Untul se amesteca cu faina si cu zaharul si se framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi. Se intinde o foaie, se taie patrate c
Untul se amesteca cu faina si cu zaharul si se framanta bine aluatul. Se pune apoi la frigider pana a doua zi. Se intinde o foaie, se taie patrate care se umplu cu branza de vaci amestecata cu coaja rasa de la o lamaie. Se formeaza cornulete care se pun intr-o tava si apoi in cuptorul cald.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete:
Chec pufos Prajituri delicioase Prajituri simple
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii