Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta bine, apoi se lasa la re
Faina se amesteca impreuna cu laptele clocotit, sarea, drojdia de bere, coaja de lamaie si untura topita. Aluatul se framanta bine, apoi se lasa la rece. Se imparte apoi aluatul in mai multe bucati egale, se intind foi groase de 1 cm, se taie foile in raza si se pune umplutura de magiun cu rom si coaja rasa de lamaie pe partea mai lata. Se ruleaza apoi spre interior, se asaza cornuletele in tava si se lasa la copt.
Se servesc reci, pudrate cu zahar.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc
Ciocolata de casa
Prajitura cu branza
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa