Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de copt si smantana si se
Se da pe razatoare coaja de lamaie si se amesteca cu faina, iar apoi se aduaga margarina, zaharul, nucile macinate, praful de copt si smantana si se framanta bine. Coca se intinde pe o masa tapetata cu faina, cam de 1 cm grosime, si se taie fasii de 1 cm grosime si 5 cm lungime. Din aceste fasii formam cornulete si le bagam la cuptor, la foc mic. Dupa ce s-au copt se dau prin zahar vanilat.
Alte retete culinare recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii