Se amesteca bine toate ingredientele, incorporind margarina rece taiata bucatele. Se da 10 min la frigider, timp in care se da drumul la aragaz, com
Se amesteca bine toate ingredientele, incorporind margarina rece taiata bucatele.
Se da 10 min la frigider, timp in care se da drumul la aragaz, combinind zaharul pentru pudrat (intr-un castron) si se pregateste tava pentru copt: o ungi cu ulei si o "pudrezi" cu faina.
Se formeaza suluri de grosimea degetului mic si se taie din 4 in 4 cm, adunind putin capetele fiecarui bastonas; astfel au luat forma de cornulet.
In cuptorul deja incins, dat din acest moment la moderat, se introduce tava in care se asaza, cu putina distanta intre ele, cornuletele, pentru ~10 min. Intr-un castron mare in care s-a pus zaharul pentru pudrat, se tavalesc cu grija, fierbinti, caci sunt f. fragede.
In loc de nuca tocata se poate intrebuinta :1/2 din cantitate nuca de cocos + 1/2 alune tacate, sau un gust deosebit va fi dat de migdale razuite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa