Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged. Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2
Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged.
Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2cm. Taiati-le in bucati lungi de 5cm
nuci amestecate cu zahar.
Coaceti-le la cuptor, la foc iute, 20-25 minute, fara sa se rumeneasca prea tare.
Alte retete pentru un meniu de Paste:
Pasca fara aluat
Pasca cu smantana
Tort de ciocolata
Nicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa