Cornulete fragede

Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged. Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200g marganna
  • 350 g faina
  • 3 oua
  • coaja rasa de la 1 lamaie
  • 40 g nuci tocate marunt
  • 40 g zahar praf

Mod de preparare

Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged.

Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2cm. Taiati-le in bucati lungi de 5cm

nuci amestecate cu zahar.

Coaceti-le la cuptor, la foc iute, 20-25 minute, fara sa se rumeneasca prea tare.
Alte retete pentru un meniu de Paste:

Pasca fara aluat

Pasca cu smantana

Tort de ciocolata

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi

Au iesit 33 de bucati.

Aperitiv chiftele din cartofi fierti rasi
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca