Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged. Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2
Margarina se framanta cu faina, se adauga galbenusurile si coaja de lamaie si framantati un aluat fraged.
Formati din aluat rulouri cu grosimea de 2cm. Taiati-le in bucati lungi de 5cm
nuci amestecate cu zahar.
Coaceti-le la cuptor, la foc iute, 20-25 minute, fara sa se rumeneasca prea tare.
Alte retete pentru un meniu de Paste:
Pasca fara aluat
Pasca cu smantana
Tort de ciocolata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa