Cuiburile sunt un desert delicios si simplu de facut. Vz trebuie faina, drojdie, galbenusuri si unt.
Pentru cuiburi, se framanta toate la un loc, se imparte aluatul in cinci parti egale si se fac cinci foi, care se umplu cu 250 g nuci macinate, 3-4 albusuri si 250 g zahar pudra. Dupa ce s-au umplut foile, se ruleaza suluri subtirele care se taie in bucati groase de un centimetru, apoi se pun in tava la copt cu partea taiata in sus.
Dupa ce s-au copt, cuiburile se dau prin zahar pudra si se servesc.
Nu sunt multe de spus, este o reteta simpla, cu aluat fraged cu unt si umplutura de carne si ciuperci. O tarta buna de luat...
Tarta cu ciuperci si carne de curcanOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj