Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata framanti acest amestec cu esenta, coloran
Amesteci seara ouale cu zaharul, amoniacul si jumatate din cantitatea de faina, esenta de vanilie. Dimineata framanti acest amestec cu esenta, colorant si faina, cat mai e nevoie, pentru a se intinde o foaie subtire.
Decupezi cu forme de flori, ie pui in tava pe hartie de
copt si le coci cu distanta intre ele.
La inceput sunt crocante, dar apoi aceste flori colorate
se inmoaie.
Alte retete
Socata
Dulceata de capsuni
Placinta cu mere
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa