Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile
Ingredientele pentru aluat se framanta. Din aluat se decupeaza forme mici rotunde (cu un pahar de lichior).Rondelele se pun in tava unsa. Albusurile se bat cu zahar pe aburi, se adauga nuca de cocos rasa,apoi cu un dui (un sprit) se preseaza pe fiecare rondela o gramajoara de crema. Jeleurile se taie in patru si cate o bucata se asaza in mijlocul cremei.
Se coc in cuptor incalzit dinainte.
Daca crema nu este suficienta, fursecurile ramase fara crema se pot unge cu marmelada, gem sau se poate prepara inca o portie de crema.
Alte prajituri recomandate
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj