Fursecurile cu ciocolata sunt un desert minunat. Fursecurile nu sunt deloc greu de preparat, sunt perfecte langa o cana cu lapte si bune de pus la pachet.
Cu mixerul se amesteca untul moale cu zaharul cateva minute. Se adaugă oul, praful de copt amestecat cu faina si fulgii de ciocolata.
Se tapetează cu hârtie tava de copt si cu o linguriță se pun mici grămăjoare la distanta deoarece se lățesc în timpul coacerii.
Se dau la cuptor pana se rumenesc ușor pe margine.
Imi plac la aparatul Philips Multicooker functiile de menținere la cald si cea care nu permite lipirea mancarii datorita vasului de 2 mm grosime.
Fursecurile cu ciocolata sunt ideale langa o cana de lapte.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii