1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate). 2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanil
1. Intr-un castron se amesteca faina cu praful de copt si cu sarea (ingredientele uscate).
2. In alt castron se bate untul cu zaharul si zaharul vanilinat pina se transforma in crema.
3. Se adauga ouale peste unt, unul cite unul, si se mixeaza in continuare. se adauga treptat si faina.
4. Se framinta coca si se mai adauga faina daca e necesar, se adauga si ciocolata taiata bucatele.
5. Se da forma de fursec in palma si se coc la 175 de grade celsius pina se coloreaza putin pe margine.
Pofta buna!
Reteta Fursecuri cu doua feluri de ciocolata a fost propusa de jenny_kap pe forum culinar.ro
Alte retete de fursecuri gasiti aici:
Stelute si inimioare cu banane,
Spitzbuben - fursecuri de craciun,
Trandafirasi
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase