Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de co
Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de copt si se amaesteca. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se baga in cuptorul fierbinte, la copt. In acest timp se bat albusurile spuma, cu zahar, se adauga zaharul vanilat, cacaua si nuca. Se amesteca bine si se toarna peste fursecurile din tava. Se introduce tava din nou in cuptor, si se lasa la copt, pe foc mic.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa