Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de co
Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de copt si se amaesteca. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se baga in cuptorul fierbinte, la copt. In acest timp se bat albusurile spuma, cu zahar, se adauga zaharul vanilat, cacaua si nuca. Se amesteca bine si se toarna peste fursecurile din tava. Se introduce tava din nou in cuptor, si se lasa la copt, pe foc mic.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete culinare:
Tiramisu
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii