Fursecuri cu glazura

Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de co

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • 250 gr unt
  • 250 gr zahar
  • 6 galbenusuri
  • 1 plic zahar vanilat
  • coaja rasa de lamaie
  • 1 jumatate pachetel praf de copt
  • Pentru glazura:
  • 6 albusuri
  • 250 gr zahar
  • 2 linguri cacao
  • 100 gr nuca macinata

Mod de preparare

Untul se freaca bine cu 250 gr zahar, se adauga galbenusurile unul cate unul si se freaca dupa fiecare. Se adauga apoi faina impreuna cu praful de copt si se amaesteca. Compozitia se toarna in tava unsa cu unt si se baga in cuptorul fierbinte, la copt. In acest timp se bat albusurile spuma, cu zahar, se adauga zaharul vanilat, cacaua si nuca. Se amesteca bine si se toarna peste fursecurile din tava. Se introduce tava din nou in cuptor, si se lasa la copt, pe foc mic.


Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit.

Alte retete culinare:

Tiramisu

Papanasi fierti

Ciocolata de casa

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa