Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorpo
Se freaca galbenusurile cu zaharul si zaharul vanilat. Se bate untul spuma si se adauga la galbenusuri, impreuna cu o cana de miez de nuca. Se incorporeaza faina si se framanta o coca, din care se fac fursecurile, in formele preferate. Se bate albusul spuma nu prea tare cu o lingura de zahar pudra si se dau fursecurile prin el. Se aseaza intr-o tava unsa cu putin unt si se presara restul de miez de nuca macinat deasupra. Se dau la cuptor, la foc potrivit. Cand sunt gata, se presara zahar pudra deasupra.
Alte dulciuri retete recomandate
Spuma de capsuni
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosii Piperchi targasiti este o mancare de ardei prajiti...
Piperchi targasiti mancare traditionala aromana de ardei si rosiiDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri