Fursecuri de post

Pentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g faina
  • 300 g margarina
  • 200 g zahar pudra
  • coaja de la o portocala rasa
  • putina sare

Mod de preparare

Pentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina. Se framanta bine, se fac bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc cu furculita, dupa care se dau la cuptor. Dupa ce s-a racit, se lipesc cate doua cu crema din rahat dat prin masina cu lamaie si margarina.


Dupa ce se umplu, fursecurile de post se dau cu marginea prin nuca macinata si se servesc.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu capsuni si kiwi

Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...

Tort cu capsuni si kiwi
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa