Pentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina.
Pentru fursecurile de post se freaca zaharul cu margarina, se adauga sare, coaja de portocala si faina. Se framanta bine, se fac bilute cu mana, se pun in tava si se turtesc cu furculita, dupa care se dau la cuptor. Dupa ce s-a racit, se lipesc cate doua cu crema din rahat dat prin masina cu lamaie si margarina.
Dupa ce se umplu, fursecurile de post se dau cu marginea prin nuca macinata si se servesc.
Am facut acest tort pentru o cunostinta de ziua sotului ei.Este un tort pentru 20 de persoane si de la toti am primit numai...
Tort cu capsuni si kiwiGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa