Fursecuri dulci

Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 1 varf de cutit de sare
  • 1 pachet de zahar vanilat
  • 50 g zahar
  • 250 g faina
  • 150 ml
  • 2 lingurite rase de praf de copt
  • 2-3 linguri de ulei
  • 2 linguri de zahar pudra

Mod de preparare

Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.

Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.

Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.

Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.

Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca

Tarta cu crema de vanilie banane si frisca – un deliciu pentru iubitorii de tarte. O combinatie pefecta, texturi si...

Reteta de tarta cu crema de vanilie banane si frisca
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca