Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta
Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.
Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.
Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.
Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.
Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa