Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa. Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta
Se bat cu telul ouale, sarea, zahrul vanilat si zaharul pana se obtine o froasa.
Se adauga treptat faina si le, in portii mici cand una cand cealalta, si anume 200 gr de faina si le. Cele 50 de gr de faina se amesteca cu praful de copt si se se amesteca cu cealalta parte de aluat si se lasa la dospit 15 minute.
Se intinde coca intr-un strat gros de 1 cm si le tai cu o forma.
Se pun la copt intr-o tava unsa cu ulei.
Cat sunt calde se presara cu zahar pudra.
Pofta buna!
De ziua lui Bogdan, am vrut ceva altfel. Cum nu incercasem nimic cu caramel, am gasit momentul potrivit pentru acest tort. Nu...
Tort cu crema caramelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura