Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul din oua, sare, zeama si
Faina se amesteca impreuna cu margarina, zaharul pudra si ouale fierte si zdrobite. Se adaugaa apoi ciocolata topita, unul din oua, sare, zeama si coaja rasa de lamaie. Aluatulul obtinut se framanta bine si se lasa sa stea intr-un loc racoros. Se intinde din el o foaie de jumatate de cm grosime si se decupeaza din aceasta diferite forme. Se pun formele in tava, se ung cu ou, iar deasupra se presara migdale taiate marunt, dupa care se introduce tava in cuptorul incins.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Turta dulce
Lapte de pasare
Aveam niste albusuri, cam jumatate de kg, care trebuiau neaparat facute, ca nu mai aveam loc in congerator de ele. Si ce sa...
Rulada Pavlova, un desert delicios cu fructeGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa