Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea. Impartiti aluatul in 10 bucati si din
Spumati untul cu vanilia, adaugati zaharul si amestecati bine, apoi adaugati treptat faina amestecata cu sarea.
Impartiti aluatul in 10 bucati si din fiecare, formati diverse modele, direct in tava unsa, ca in foto, sau dupa preferinte.
Coaceti 15-18 minute, sau pana se rumenesc pe margini.
Raciti complet in tava.
Decorati cu glazura, bombonele…
Reteta Fursecuri fluturi, flori, omizi a fost propusa de PaulaM
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Dupa o reteta a lui Sidy! Prea multe nu am schimbat la ea, ca e foarte buna asa cum e! Nu cred ca tre sa va mai spun pentru...
Papricas de cartofi cu carnatiPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura