Fursecuri grile

Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca spuma. Se adauga faina si

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr unt
  • 200 gr margarina
  • 600 gr faina
  • sare
  • 100 gr zahar pudra
  • 1 lingura de otet

Mod de preparare

Margarina se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt. se adauga o lingura de otet, zaharul, un praf de sare si se freaca spuma. Se adauga faina si se framanta un aluat potrivit care se lasa la rece o ora. Se scoate din frigider, apoi se unge cu doua linguri de unt dupa ce s-a intins foaie subtire, se impatureste aluatul si se tine la rece 2 ore. Se framanta apoi din nou, se unge cu restul de unt si se lasa iar la rece o ora. Aluatul se intinde apoi si se taie dreptunghiuri cu laturile de 6 si 3 cm. Se inteapa din loc in loc cu o furculita, dupa care se pun bucatile de fursecuri in cuptorul incins.
Fursecurile se servesc pudrate cu zahar.

Alte retete de dulciuri:

Cozonac moldovenesc

Prajitura televizor

Lapte de pasare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de legume

Supa crema de legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca