Fursecuri moi

Fursecurile moi se prepara incredibil de usor. Sunt aromate, delicioase, ti se topesc in gura pur si simplu, cu siguranta vor fi pe placul copiilor. Fursecurile pot fi decorate cu fructe confiate sau rahat.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Lista ingrediente:
  • 1 pachet de unt
  • 1 cana cu miere (200 de grame de miere)
  • forme pentru fursecuri (se gasesc in comert)
  • 2 oua de gaina
  • 1 ceasca de lapte
  • coaja de la o lamaie
  • 2 pliculete cu zahar vanilat
  • 300 grame de faina alba si 1 plic de praf de copt.

Mod de preparare

Se amesteca untul cu mierea si cu cele doua oua. Se varsa apoi laptele cald, se face o pasta, se adauga faina (in faina folosita se adauga praful de copt nestins). Se adauga zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se face o coca, aluatul se lasa in frigider o jumatate de ora. Apoi se intinde aluatul, se taie in forme. Fursecurile se pot orna cu bucatele de rahat turcesc, nuci sau alune zdrobite.


Se presara faina intr-o tava termorezistenta, in acest timp se preincalzeste cuptorul, dupa care se pun fursecurile in tava, care vor sta in cuptorul cald, la foc moderat, o jumatate de ora.

Pofta buna sa aveti!


http://ideidelicioase.blogspot.ro


Fursecurile moi sunt perfecte atat calde cat si reci.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...