Aceasta reteta de fursecuri, o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de dulciuri. Pentru prepararea fursecurilor aveti nevoie de margarina, zahar, faina, bicarbonat, coaja de lamaie, zahar vanilat, vin, ciocolata neagra.
Aceasta reteta de fursecuri este delicioasa. Pentru prepararea acestei retete se freaca spuma zaharul cu margarina, apoi se adauga putina sare, zaharul vanilat si coaja de lamaie. Se dizolva intr-o lingurita de vin alb bicarbonatul si se adauga in compozitia de margarina. Se incorporeaza treptat faina si se framanta un aluat omogen. Se zdrobeste ciocolata in bucatele si se adauga in aluat, apoi se intinde aluatul si se decupeaza forme cu gura unui pahar. Se asaza fursecurile pe tava unsa cu margarina si tapetata cu faina, apoi se ung cu apa minerala si se introduc in cuptorul incins pana se auresc.
Fursecurile se servesc dupa ce s-au racit, alaturi de o cana cu ceai fierbinte.
Plăcinta cu iaurt și afine este o bunătate, o rețetă care se pregătește foarte ușor și te bucură prin gustul ei...
Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și deliciosDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti