Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare
Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare grija, albusurile batute spuma. Eu, personal, obisnuiesc sa adaug si jumatate de lingurita de scortisoara macinata pentru un plus de gust. Desigur, asta depinde cu ce vreti sa le ungeti. Aluatul se toarna in forme speciale si se coace la cuptor.
Alte retete dulciuri recomandate
Tarta cu visine
Ciocolata de casa
Spuma de capsuni
O combinatie ideala pentru vremea de afara!
Prajitura cu caise, visine si bezeaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.