Gofri

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150 g zahar
  • 250 g faina
  • 1 zahar vanilat
  • 200 g margarina
  • jumatate de pliculet de praf de copt
  • 4 oua
  • 1 lamaie

Mod de preparare

Se freaca galbenusurile cu zaharul, zaharul vanilat, coaja de lamaie razuita si margarina. Se adaga faina, praful de copt, laptele si, cu foarte mare grija, albusurile batute spuma. Eu, personal, obisnuiesc sa adaug si jumatate de lingurita de scortisoara macinata pentru un plus de gust. Desigur, asta depinde cu ce vreti sa le ungeti. Aluatul se toarna in forme speciale si se coace la cuptor.
Alte retete dulciuri recomandate

Tarta cu visine

Ciocolata de casa

Spuma de capsuni

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...