Ineluse de ciocolata

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins. Se intinde in foaie s

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 gr. faina
  • 150 gr. unt
  • 100 gr. zahar
  • 3 galbenusuri
  • 150 gr. ciocolata
  • 1-2 pliculete zahar vaniliat
  • 1-2 linguri lapte
  • 2 lingurite praf de copt

Mod de preparare

Se framanta un aluat din: faina, unt, zahar, galbenusuri, 50 gr. ciocolata (inmuiata cu putin lapte) si praful de copt nestins.

Se intinde in foaie subtire.

Se taie cu doua forme diferite (cu un pahar mai mare si unul mai mic).

Inelusele se coc in cuptorul incalzit in prealabil. Cand s-au racit se imbraca in glazura de ciocolata.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...