Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul si untul devine spumos. Se adauga apoi, treptat, faina si coaja de lamaie. Albusurile se
Se freaca untul cu zaharul si vanilia pana se topeste zaharul si untul devine spumos. Se adauga apoi, treptat, faina si coaja de lamaie. Albusurile se bat spuma si se amesteca usor in compozitie. Se unge o tava cu unt si se presara cu faina. Compozitia se pune intr-un cornet de hartie si se asaza pe tava bastonase subtiri de aluat, care se coc la foc potrivit timp de 15 minute. Sunt gata cand se formeaza pe marginile lor un cerc auriu.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Cornulete cu nuca
Budinca cu mere
Pandispan cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa