Se incinge cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma. Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa
Se incinge cuptorul la 190 de grade (sau 175 de grade, pentru cele ventilate) si se pregateste forma. Faina se amesteca cu praful de copt si se lasa deoparte; se amesteca oul cu uleiul.
Peste faina am adaugat laptele (eu am pus in lapte si putin zahar), apoi oul cu ulei si gata! Compozitia se pune in forme pina la jumatate, apoi bomboana Mozart, deasupra careia se toarna restul de compozitie. Se da imediat forma la cuptor pentru 30 de minute (nu trebuie deschisa usa cuptorului vreo 20 de minute)
Dupa ce sunt gata, se mai lasa in forme 5-10 minute, apoi se scot.
Am turnat peste ele glazura de ciocolata cu unt si le-am tavalit bine prin cocos.
Pofta buna!
Reteta Muffins Mozart a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro
Alte retete cu bomboane gasiti aici:
Bomboane raffaello,
Tort de branza cu Raffaello,
Bomboane de martzipan
Descoperă alaturi de Andra Mihail rețeta delicioasă de mousse de căpșuni cu iaurt, un desert ușor și răcoritor...
Rețetă de mousse de căpșuni cu iaurt: Desert ușor și răcoritorPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura