Oua din biscuiti

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, in

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g biscuiti de uz casnic dulci si macinati
  • 200 g unt sau margarina
  • 150 g zahar praf
  • 50 g gem de portocale
  • 30 g cacao pudra
  • Pt. decor:
  • Nuca de cocos rasa
  • Ciocolata
  • suc de portocale – cat e nevoie

Mod de preparare

Untul sau margarina se amesteca bine cu zahar praf si cacao pudra, adaugam biscuitii macinati si gemul, apoi se framanta cu atat suc de portocale, incat sa se poata forma cu usurinta. Se lasa sa stea putin. Apoi se formeaza jumatati de ou, de dimensiuni pe placul dumneavoastra /se poate folosi eventual si lingura, pentru formare/, le invelim in nuca de cocos sau alte condimente dulci pentru decor.
Alte retete recomandate

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...