Se freaca zaharul cu margarina pana ce aluatul devine cremos, se adauga ouale, zaharul vanilat, esenta de rom si se amesteca in continuare, se mai ada
Se freaca zaharul cu margarina pana ce aluatul devine cremos, se adauga ouale, zaharul vanilat, esenta de rom si se amesteca in continuare, se mai adauga si stafidele care au stat in prealabil la inmuiat intr-un pic de apa calduta si la sfarsit faina. Totul se amesteca foarte bine. Iese un aluat potrivit de moale. Se pun gramajoare cu lingurita pe tava unsa la o distanta considerabila, deoarece la copt se latesc. Se pun la copt in cuptorul deja incalzit, sunt gata cand se coloreaza usor pe margine. Se scot din tava fierbinti cu ajutorul unui cutit.
Se pot manca si dupa mai multe zile, de fapt cu cat stau cu atat se fac mai fragede.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa