Faina se amesteca cu untul moale. Se adauga oul, smantana, lamaia, zaharul si zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie. Se lasa al
Faina se amesteca cu untul moale. Se adauga oul, smantana, lamaia, zaharul si zaharul vanilat si bicarbonatul dizolvat in zeama de lamaie. Se lasa aluatul la rece aproximativ o ora, iar apoi se intinde cate o foaie. Se taie forme cu o ruleta si se pun in tava, iar mai apoi in cuptor, la copt.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Prajituri simple
Chec pufos
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat...
Desert prajitura marmorata, cu branza si stafideGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa