Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde
Faina se amesteca impreuna cu migdalele maruntite, zaharul, ouale, sarea si zaharul vanilat. Se framanta aluatul bine si se lasa la rece. Se intinde cu sucitorul o foaie potrivit de subtire si se decupeaza pesmeti ovali sau rotunzi. Se ung cu un ou batut, iar deasupra se asaza cate o jumatate de migdala, dupa care se pun intr-o tava. Aceasta se introduce in cuptorul cald si se lasa pesmetii sa se coaca.
Se servesc cu lapte.
Alte retete de dulciuri:
Ciocolata de casa
Lapte de pasare
Papanasi fierti
Am gasit la bucataras Gaby_d aceasta reteta pe care am modificat-o foarte usor.Mi-a placut la nebunie!! E usor de facut,...
Omleta cu slaninuta la cuptorOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj