Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilia si smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet si untul. Se ame
Se freaca zaharul cu galbenusurile si ouale intregi, se adauga vanilia si smintina, bicarbonatul dizolvat in zeama de lamiie sau otet si untul. Se amesteca bine. Se pune faina si se framinta un aluat mai mult moale decit tare. Se lasa sa se odihneasca 10-15 minute, apoi se intinde cu vergeaua o foaie groasa de 1 cm. Se taie cu diferite forme speciale sau cu paharul, se aseaza pe tava si se coc la foc potrivit, pina se rumenesc foarte usor.
Acesti pesmeciori sint mai fragezi si mai gustosi dupa 2-3 zile
O banala rulada poate fi un desert cu adevarat delicios si deloc migalos. Daca la inceput imi era frica sa pregatesc rulade,...
Desert rulada cu nuca si crema de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata