Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stin
Se cerne faina pe planseta, se freaca untul cu o parte din faina, apoi se adauga zaharul vanilat, oul, sarea, smintina, zaharul si praful de copt stins cu zeama de lamiie. Se framinta totul bine, apoi aluatul se pune la rece pentru cca 30 minute. Din aluat se intind foi groase de 1 cm care se taie sub diferite forme. Se coc pe o tava presarata cu faina, la foc iute; se coc foarte repede.
Se pot pastra la rece si doua saptamini, raminind tot fragezi si parfumati
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa