Se freaca untul cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, apoi stafidele, amestecandu-se mereu. Nu e recomandat sa se f
Se freaca untul cu zaharul pana se topeste zaharul. Se adauga alternativ faina si ouale, apoi stafidele, amestecandu-se mereu. Nu e recomandat sa se foloseasca un mixer pentru ca daca se amesteca prea mult coca se intareste. Se pune intr-o tava unsa cate o lingurita din aceasta coca, asezandu-se la distante mai mari unele de altele, ca sa nu se lipeasca. Se coc la foc potrivit.
Avantajul acestei retete este ca pesmetii se pot pastra mai mult timp intr-o cutie inchisa ermetic. Sunt foarte gustosi alaturi de creme si inghetate.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa