Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In compozitie se toarna in ploaie faina si
Se amesteca zaharul cu migdalele maruntite si li se adauga galbenusurile, zaharul vanilat si putina sare. In compozitie se toarna in ploaie faina si se framanta un aluat care mai apoi se lasa aproximativ o ora la rece. Se intinde o foaie si se decupeaza pesmeti ovali. Acestia se ung cu ou iar deasupra se asaza cate o jumatate migdala. Se da tava la cuptorul incins si se lasa pesmetii la copt.
Se servesc dupa ce s-au racit.
Alte retete de dulciuri:
Tiramisu
Ciocolata de casa
Papanasi fierti
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii