Pesmeti cu susan

Pentru a prepara aceasta reteta gustoasa de pesmeti cu susan sunt necesare urmatoarele ingrediente: unt, ou, zahar, susan, faina, vanilie.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g unt
  • 1 ou
  • 4 linguri zahar
  • 50 g susan
  • 2 pahare faina
  • 1 praf vanilie.

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul, galbenusul si vanilia, se adauga faina si se framanta. Apoi, din aluatul obtinut, se formeaza un sul care se taie in bucati mici. Se da fiecarei bucatele forma de perisoara, se unge cu albus si se presara cu susan. Se aseaza pe tava la distanta mare una de alta si se coc la foc potrivit.


Pot fi serviti calzi sau reci.

Alte retete recomandate:

Salam de biscuiti de post

Papanasi

Dulciuri de post

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...