Pesmeti cu unt

Se face un aluat din 350 gr. faina. 250 gr. unt proaspat, 150 gr. zahar, 2 galbenusuri, putina coaja rasa de lamaie. Se intinde o foaie cam de jumatat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr. faina. 250 gr. unt proaspat
  • 150 gr. zahar
  • 2 oua
  • putina coaja rasa de lamaie
  • zahar
  • nuci sau migdale

Mod de preparare

Se face un aluat din 350 gr. faina. 250 gr. unt proaspat, 150 gr. zahar, 2 galbenusuri, putina coaja rasa de lamaie. Se intinde o foaie cam de jumatate cm. groasa si se taie cu diferite forme. Se ung cu albus frecat, cu putin zahar, astfel ca sa nu fie spumos, si se presara cu nuci sau migdale tocate marunt. Se aseaza in tava, se coc la foc potrivit.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...