Pesmeti de turta

Pentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 160 g unt
  • 210 g faina
  • 100 g migdale
  • 280 g zahar
  • 4 oua
  • vanilie

Mod de preparare

Pentru pesmetii de turta se freaca untul bine pana devine spumos. Se adauga zaharul, vanilia si ouale intregi unul cate unul, dupa care se freaca bine timp de 25 de minute, se adauga faina si se amesteca usor. Formele se ung cu unt, apoi se presara deasupra migdale si se coc la foc potrivit. Se intinde o foaie care se taie cu forma sau cu un paharel.


Pesmetii de turta se pot servi la ceai.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu mere, nuci si crema de branza

Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.

Desert tort cu mere, nuci si crema de branza
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa