Pesmeti pentru ceai

Se freaca untul cu zaharul vanilat, se adauga galbenusurile si faina, pina se obtine o coca moale, din care se fac pesmeti rotunzi, taiati cu paharul.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 140 gr. unt
  • 70 gr. zahar
  • 2 galbenusuri
  • 200 gr. faina
  • vanilie

Mod de preparare

Se freaca untul cu zaharul vanilat, se adauga galbenusurile si faina, pina se obtine o coca moale, din care se fac pesmeti rotunzi, taiati cu paharul. Se coc la foc iute.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...