Piersici

Se face ourele mici si se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi s

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 1 praf de copt
  • faina cit cuprinde
  • unt
  • gem

Mod de preparare

Se face ourele mici si se coc in tava.

Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc.

Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi se lipesc cite doua.

Se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.
Reteta Piersici a fost propusa de Guest_mona_usa

Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa