Se face ourele mici si se coc in tava. Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc. Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi s
Se face ourele mici si se coc in tava.
Dupa ce sunt rumenite bine se scot si se scobesc la mijloc.
Faramiturile se amesteca cu 1/2 unt,1/2 gem, apoi se lipesc cite doua.
Se coloreaza si se dau prin zahar tos sau nuca macinata.
Reteta Piersici a fost propusa de Guest_mona_usa
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Aceste Grisine în mantou de jambon cu dovlecel sunt bune de preparat atunci când stai la o șuetă cu prietenii....
Aperitiv grisine in mantou de jambon cu dovlecelPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura