Piscoturi cu crema de nuci

Oparim nucile tocate cu lapte fierbinte si se amesteca pana cand devin albe. Se adauga untul amestecat cu zaharul pudra (trebuie sa fie spumos). Se a

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 24 piscoturi
  • 100 g nuci tocate
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g unt
  • 50 ml lapte
  • esenta rom
  • 200 ml frisca
  • Zahar pudra

Mod de preparare

Oparim nucile tocate cu lapte fierbinte si se amesteca pana cand devin albe. Se adauga untul amestecat cu zaharul pudra (trebuie sa fie spumos). Se aromatizeaza cu esenta de rom si zahar vanilat. Pe o tava se asaza 8 piscoturi, se stropesc cu esenta de rom, se ung cu crema si se acopera cu restul de piscoturi. Se stropeste cu esenta de rom si se acopera cu frisca.

Alte prajituri delicioase recomandate

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval

ceva bun cu multe caloriiiiiiiiiiii :))))

Carne pentru burger la cuptor in sos de rosii cu cascaval
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii