Se pune apa la fiert si intre timp se sfarma ciocolata alba si neagra in vase separat, dupa care se pun vasele cu ciocolata deasupra aburilor si amest
Se pune apa la fiert si intre timp se sfarma ciocolata alba si neagra in vase separat, dupa care se pun vasele cu ciocolata deasupra aburilor si amestecand incet se lasa sa se topeasca. Se formeaza bilute din pireul de castane, se oparesc prunele si se umple cu migdalele curatate, se taie banana felii. Se feliaza piscotul si se scalda in ciocolata fierbinte.( Se pot scalda de tot sau numai pe jumatate, poate fi o jumatate alba alta neagra). Se poate decora cu cocos, banana, ciocolata. Se pot folosi si alte fructe de exemplu smochine, curmale, struguri etc.
La ciocolata ramasa se adauga fulgii de porumb si se amesteca. Se recomanda folosirea de hartie de copt. Se pune la frigider cateva minute dupa care se poate servi.
Alte prajituri recomandate
Tarta cu visine
Prajitura cu caise
Prajitura cu visine
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii