Piscoturi de sampanie

Piscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale. Sunt delicioase si usor de facut. Va trebuie oua, unt, faina.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 100 g unt
  • 200 g zahar
  • 3 oua
  • ½ de cescuta de lapte
  • 10 g amoniac
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru piscoturile de sampanie se amesteca toate ingredientele in faina, se framanta bine, se intinde o foaie, se taie piscoturi cu forma si se coc in tava unsa cu ulei la foc potrivit. Dupa ce s-au copt, se dau prin zahar farin.


Piscoturile se servesc cu sampanie, la ocazii speciale.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Crochete din cartofi și cașcaval

Crochetele din cartofi și cașcaval pot constitui un aperitiv gustos, sau o garnitură deosebită, pentru un fel principal....

Crochete din cartofi și cașcaval
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea