Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul s
Se sparg ouale, se adauga sarea, zaharul si se amesteca bine, apoi se cerne faina, se amesteca si se toarna treptat laptele (se poate freca cu telul sa nu ramana cocoloase). Se mai pun in compozitie 4 linguri de ulei. Se coace in cuptor sau pe vatra.
Placinta se taie in patratele mai mari, se servesc cu gem de caise sau piersici.
Alte retete dulciuri recomandate
Placinta cu mere
Ciocolata de casa
Tarta cu visine
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa