Toate ingredinetele pentru aluat se amesteca cu robotul de bucatarie. Coca rezultata se pune 30 minute la rece. Se intinde apoi aluatul pe planseta in
Toate ingredinetele pentru aluat se amesteca cu robotul de bucatarie. Coca rezultata se pune 30 minute la rece. Se intinde apoi aluatul pe planseta intr-o foaie de 3-4 mm grosime si se taie cercuri cu gura unui pahar sau forma speciala.
Se fac simple sau de 2 feluri(eu am taiat cu ceva mai mic in interior inca un cerculet). Se pun in tava cu hartie de copt si se dau la cuptor 15 min la 180 grade. Cand se raceste se lipesc doua cate doua cu gem la mijloc (gem simplu sau dupa gust amestecat cu 2-3 linguri migdale tocate fin)si apoi se pudreaza cu cacao.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri