Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanil
Albusurile se bat spuma tare, se adauga aspartamul dizolvat intr-o lingurita de apa calda si se amesteca cu nucile rasnite, esenta de migdale si vanilia. Se unge bine o tava cu unt si se toarna cu spritul mici gramajoare, care se coc la foc potrivit timp de 30 de minute. Dupa ce s-au racit, pricomigdalele se scot din tava.
Se servesc calde sau reci.
Alte retete recomandate:
Prajitura cu prune
Prajitura cu caise
rulada cu capsuni
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii