Rozete

Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g smantana
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru rozete se framanta un aluat potrivit din care se intinde foaie de 2 mm si se fac rozete cu paharul.


Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...