Rozete

Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 g unt
  • 1 ou
  • 150 g zahar pudra
  • 100 g smantana
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat

Mod de preparare

Pentru rozete se framanta un aluat potrivit din care se intinde foaie de 2 mm si se fac rozete cu paharul.


Rozetele se umplu cate doua cu crema de lamaie sau serbet frecat cu unt si se servesc.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cornulete cu nuca si scortisoara

M-am insiprat de pe blogul Savori urbane

Desert cornulete cu nuca si scortisoara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca