Salam de biscuiţi reţetă. Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscu
Untul se amesteca, la foc redus, cu zaharul, pina devine spumos. Se adauga pe rind galbenusurile, cacaua, o bucatica de vanilie taiata marunt si biscuitii zdrobiti, amestecind bine de fiecare data. La sfirsit, se pun usor albusurile batute spuma. Compozitia obtinuta se intinde in lung, pe o hirtie pergament sau celofan presarat cu zahar, i se da forma de salam si se ruleaza strins. Se da la rece fara sa se scoata celofanul. A doua zi se scoate celofanul si se taie felioare.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura