Salam din biscuiti

Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana o

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g biscuiti
  • 4-6 portii de cafea
  • 100 g unt
  • zahar pudra
  • rom

Mod de preparare

Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana obtinem o coca care se poate framanta. Pe tabla pe care am pus o folie se intinde coca, apoi se unge uniform umplutura din amestec de 100 g unt cu zahar pudra dupa gust. Apoi se ruleaza cu grija.
Se serveste dupa ce a fost racita in frigider.

Alte dulciuri retete recomandate

Galuste cu prune

Papanasi fierti

Ciocolata de casa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Dulceata de trandafiri

De departe cea mai buna, cea mai parfumata, cea mai iubita dulceata!

Dulceata de trandafiri
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca