Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana o
Se dau biscuitii prin masina de tocat, iar cafeaua se fierbe. Se amesteca biscuitii cu romul si o cantitate de cafea racita, atat cat cuprinde, pana obtinem o coca care se poate framanta. Pe tabla pe care am pus o folie se intinde coca, apoi se unge uniform umplutura din amestec de 100 g unt cu zahar pudra dupa gust. Apoi se ruleaza cu grija.
Se serveste dupa ce a fost racita in frigider.
Alte dulciuri retete recomandate
Galuste cu prune
Papanasi fierti
Ciocolata de casa
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa