Untul cu zaharul si scortisoara se bat pana devine spumos, apoi pui un galbenus si un ou. Se adauga nucile macinate si faina. Totul se framanta ca un
Untul cu zaharul si scortisoara se bat pana devine spumos, apoi pui un galbenus si un ou. Se adauga nucile macinate si faina. Totul se framanta ca un aluat, se formeaza aluatul in forma unei bile, se invarte in folie transparenta si se pune cel putin o ora la frigider.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade(foc potrivit), se formeaza din aluat bile mici si se pun intr-o tava acoperita cu hartie de pergament. Se dau ca 20 de minute la cuptor, apoi se scot si se lasa sa se raceasca.
Cuvertura alba se rade mai marisor si se pune pe o baie de aburi pana se topeste. Bilele de nuci se dau cu glazura numai deasupra, se presara scortisoara, se lipesc jumatatile de nuci si se lasa sa se raceasca de tot.
Sunt foarte bune daca se lasa cam o zi doua intr-o doza de biscuiti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa