Se trece faina prin sita impreuna cu praful de copt, se adauga smantana, zaharul, untul si laptele. Cojile de portocale si lamaie, ciresele se taie m
Se trece faina prin sita impreuna cu praful de copt, se adauga smantana, zaharul, untul si laptele.
Cojile de portocale si lamaie, ciresele se taie mici de tot si se amesteca cu migdalele macinate. Totul se framanta ca un aluat.
Se incalzeste cuptorul la 180 de grade( foc potrivit), se pune intr-o tava hartie de pergament.
Aluatul se intinde ca o foaie de 1 cm de inalta pe o suprafata data cu faina si se fac forme de stelute. Se pun formele in tava si se dau la cuptor pt. 15 minute. Se scot afara, se lasa sa se raceasca de tot, apoi se dau cu zahar praf si se orneaza cu fructele din jeleu. Pana la servire, se recomanda sa se pastreze int-o doza pentru biscuiti.
Nu am prea multe sa va zic de aceata prajitura decat ca e un desert perfect de weekend cu ingrediente la indemana tuturor. Un...
Prajitura cu budinca si fructeDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti